PROIZVODNA PODJETJA

Vprezite moč interneta in povečajte rast svojega podjeta, s pridobivanjem novih strank, tako na domačem, kot tujem trgu.

Ste ugotovili, da majhnost slovenskega trga omejuje rast vašega podjetja in se zavedate, da so tuji trgi ključ do uspeha? Ste na pravem mestu.

Veliko proizvodnih podjetij po nekaj letih prisotnosti na domačem trgu spozna, da ta omejuje rast podjetja in da želi rast podjetja zagotoviti z vstopom na tuje trge.

Prvi korak je, seveda, prevod prodajnih vsebin in predstavitev izdelkov v tuji jezik, v nadaljevanju pa je potrebno zagotoviti, da bodo potencialni tuji kupci obiskali prevedene vsebine in oddali povpraševanje.

86 % ljudi rešitev najprej poišče na internetu in tudi za vas je najbolj pomembno, da na poti od iskanja informacij do nakupa, obišče prav vas in ob obisku odda povpraševanje.

Učinkovita rešitev za pridobivanje novih kupcev iz tujine je prav digitalno oglaševanje, s katerim si zagotovite znatno povečan obisk spletne strani podjetja in s tem povišanje števila povpraševanj po vaših izdelkih.

PREBERITE VEČ

Shema prikazuje strategijo pridobivanja končnih B2C in B2B kupcev za proizvodna podjetja s pomočjo digitalnega oglaševanja.

S pomočjo naprednega ciljanja uporabnikov interneta se le-te, z oglaševanjem na pravilen način, privabi na spletno stran vašega podjetja.

Glavni cilj oglaševanja je, pridobitev povpraševanj za nadaljnjo obdelavo v prodaji.

Napredne digitalne oglaševalske rešitve skupine Dinetix, vam zagotavljajo dnevno svež dotok povpraševanj, ki jih prejemate v obstoječi sistem (CRM/ERP), s čimer hitro gradite lastno bazo potencialnih kupcev na tujih trgih.

 

Digitalno oglaševanje lahko za svoje podjetje uporabite na več načinov:

Pridobivanje končnih kupcev

Končnim kupcem svoje izdelke predstavite v trenutku, ko ti izrazijo potrebo in iščejo ustrezno rešitev. Rešitev za podjetja, ki želijo svoje izdelke prodajati iz lastnih virov, z obstoječim prodajnim procesom.

Pridobivanje poslovnih partnerjev iz tujine

V kolikor želite razširiti mrežo poslovnih partnerjev iz tujine, lahko to storite preko interneta. Rešitev za podjetja, ki želijo k sodelovanju povabiti poslovne partnerje iz tujine.

Pridobivanje končnih kupcev za prodajno mrežo

Prodajno mrežo že imate vzpostavljeno, želite pa pospešiti prodajo celotne prodajne mreže tako doma, kot v tujini. Rešitev za podjetja, ki želijo prodajo povečati s pospeševanjem prodaje preko poslovnih partnerjev.

Pridobivanje naročnikov za proizvodnjo

Rešitev za podjetja, ki nimajo lastnega izdelka in želijo zapolniti proizvodne kapacitete.

Širitev na tuje trge je, s pomočjo interneta, lahko zelo hitra, zato vas vabimo, da nam v vprašalniku zaupate več o vaših ciljih in pozorno vam bomo prisluhnili.

Zakaj je Dinetix prava izbira za vas?

Pri skupini Dinetix zagovarjamo transparentno sodelovanje, jasen pregled nad porabo sredstev za oglaševanje in nenehno iskanje novih rešitev za povečanje števila kakovostnih povpraševanj.

V kolikor se zavedate moči interneta, a ne veste, kako jo pravilno izkoristiti za rast vašega podjetja, potem vas vabimo, da se spoznamo. Lahko vam pomagamo pri pridobivanju novih kupcev iz tujih trgov.

Ste že zelo blizu prave rešitve, zato vas vabimo, da nam zaupate vaše izkušnje in cilje: