STORITVENA PODJETJA

Vprezite moč interneta, za rast svojega podjeta in pridobite nove naročnike tako na domačem, kot tujih trgih.

Ste izčrpali obstoječe baze strank in želite povečati število naročnikov? Ste na pravem mestu.

Veliko storitvenih podjetij dokaj hitro izčrpa svoje baze potencialnih naročnikov, saj preko klicev komercialistov, potencialne naročnike običajno kontaktirajo v obdobju, ko storitve ne potrebujejo.

Medtem ko kličete hladne baze, ljudje na internetu iščejo rešitve, ki bi jih lahko naročili prav pri vas, saj se danes kar 86 % ljudi, po prvo informacijo najprej obrne na internet.

Za vas je najbolj pomembno, da v procesu iskanja rešitve, najdejo tudi vašo storitev in da vam ob obisku vaše spletne strani oddajo povpraševanje.

Učinkovita rešitev za pridobivanje novih naročnikov je prav digitalno oglaševanje, s katerim si zagotovite znatno povečan obisk spletne strani podjetja in s tem povišanje števila povpraševanj po vaših storitvah.

PREBERITE VEČ

Shema prikazuje strategijo pridobivanja naročnikov za storitvena podjetja, s pomočjo digitalnega oglaševanja.

S pomočjo naprednega ciljanja uporabnikov interneta, se te preko digitalnega oglaševanja preusmerja na spletno stran vašega podjetja. Glavni cilj oglaševanja je pridobitev povpraševanja za nadaljnjo obdelavo v prodaji.

Napredne digitalne oglaševalske rešitve skupine Dinetix, vam zagotavljajo dnevno svež dotok povpraševanj, ki jih prejemate v obstoječi sistem (CRM/ERP), s čimer hitro gradite lastno bazo potencialnih naročnikov na domačem in tujih trgih.

V kolikor se zavedate moči interneta, a ne veste kako jo pravilno izkoristiti za rast vašega podjetja, potem je pravi čas, da se spoznamo. Lahko vam pomagamo pri pridobivanju novih naročnikov.

Zakaj je Dinetix prava izbira za vas?

Pri skupini Dinetix zagovarjamo transparentno sodelovanje, jasen pregled nad porabo sredstev za oglaševanje in nenehno iskanje novih rešitev za povečanje števila kakovostnih povpraševanj.

V kolikor se zavedate moči interneta, a ne veste, kako jo pravilno izkoristiti za rast vašega podjetja, potem vas vabimo, da se spoznamo. Lahko vam pomagamo pri pridobivanju novih kupcev iz tujih trgov.

Ste že zelo blizu prave rešitve, zato vas vabimo, da nam zaupate vaše izkušnje in cilje: